Προσλήψεις 6ωρης ηµερήσιας απασχόλησης

ergasblogΑνακοινώνουν την πρόσληψη, προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού έξι (6) ατόµων ∆.Ε. Εσωτερικής Εκµετάλλευσης, 6ωρη ηµερήσια απασχόληση, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) µηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδροµείων Α.Ε. που εδρεύουν στους Νοµούς Κυκλάδων, ∆ωδεκανήσου, & Λέσβου, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. και η Περιφερειακή ∆/νση Πειραιά & Αιγαίου .

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. – Περιφ/κή ∆/νση Πειραιά & Αιγαίου, Τµήµα Ανθρώπινου ∆υναµικού, Τσαµαδού 23 και Φίλωνος 36, Τ.Κ. 185 10 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, (για την Ανακοίνωση ΣΟΧ68/2016), Υπόψιν κ. Όλγας Συµεώνογλου (τηλέφωνο:210- 4146141 και 210-4146106).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς πρέπει να αποστέλλονται µε συστηµένη επιστολή σε απλό φάκελο µεγέθους Α4, και όχι σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, που διανέµεται από τα ΕΛΤΑ. Το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …