6μηνη παράταση εργασιακών συμβάσεων

dhmosioi-ypallhloi-0-620x320

Παρατείνονται με απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη έως τις 30.06.2017, οι συμβάσεις των συμβασιούχων στην ΕΥΑΘ που έληγαν στις 31.12.2016

Με βάση την ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η κα Γεροβασίλη έκανε δεκτή μετά από τροποποίηση (προέβλεπε η παράταση να είναι έως 31.12.17) την βουλευτική τροπολογία στο νομοσχέδιο για την Κινητικότητα.

Να διευκρινιστεί πως από την αυτοδίκαιη παράταση, εξαιρούνται τα φυσικά πρόσωπα που έχουν θεμελιώσει το δικαίωμα για συνταξιοδότηση.

Αυτή την τροπολογία υπογράφουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, Χαρά Καφαντάρη, Δημήτρης Μάρδας, Τραντάφυλλος Μηταφίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Νίκος Παρασκευόπουλος και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …