Σκληρό πορνό μετέδωσε διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο!

cnn
Επικριτικά τουλάχιστον τα σχόλια σε βάρος ενός από τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα το CNN, που έκανε ένα σοβαρό λάθος, καθώς επί μισή ώρα μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης, σκηνές σκληρού πορνό, στο τηλεοπτικό κοινό, που περίμενε σύμφωνα με το πρόγραμμα να δει στις οθόνες του τον Άντονι Μπουρντέν!

Η μετάδοση διακόπηκε μετά από περίπου μία ώρα, με ακόμη να μην είναι γνωστό εάν έγινε κάποιο τεχνικό λάθος ή αν έγινε σκόπιμα και με τους υπευθύνους να μην το έχουν καταλάβει, αφού ενημερώθηκαν για τα τεκταινόμενα από τις ποικιλόμορφες αναρτήσεις των τηλεθεατών στο Twitte......

Τόσο το CNN, όσο και το RCN δεν έχουν προβεί σε ανακοίνωση για το γεγονός, με τον υπεύθυνο για το πρόγραμμα αυτό, τον πάροχο του δικτύου RCN, επίσης να μην έχει εμφανιστεί σε κάποιο σχόλιο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …