Πρόσκληση για 27.000 προσλήψεις

job1010198-online-s_680

"Mέσα στον Δεκέμβριο θα έχει βγει η πρόσκληση για τους υπόλοιπους 34 πιο ευπαθείς δήμους, που θα ενισχυθούν με  27.000 προσλήψεις, με εξασφαλισμένους πόρους από τον κρατικό προϋπολογισμό και από το ΕΣΠΑ», ώστε να μειωθούν οι υψηλοί δείκτες ανεργίας τους", όπως δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 f».

Στην ίδια συνέντευξής της ανέφερε ότι "αυτή τη στιγμή έχει εξελιχθεί το πρόγραμμα στους 17 δήμους, που είναι οι θύλακες υψηλής ανεργίας και  έχουν ανακοινωθεί οι προσωρινοί πίνακες. Το υπουργείο Εργασίας για την υποστήριξη των ανέργων τα επόμενα χρόνια, εκτιμά πως θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκούς πόρους ύψους 350 -400 εκατ. ευρώ. Από αυτούς το 50% θα πάει στα τομεακά και την υποστήριξη των ανέργων και το υπόλοιπο 50% περίπου θα πάει στις περιφέρειες, για διάφορες δράσεις, συμπεριλαμβανομένων και δράσεων για την υποστήριξη των ανέργων σε περιφερειακό επίπεδο. Όσον αφορά το δικό μας υπουργείο, παρότι δεν έχουμε καταλήξει στα οριστικά νούμερα πιστεύω ότι περίπου 350-400 εκατ. ευρώ θα είναι για την υποστήριξη των ανέργων".


 

"....


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κεχαγιά: Άτολμος ο ανασχηματισμός του Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει πρόεδρο

«Εμείς λέμε φέρτε πίσω τις έδρες, έχουμε μιλήσει για αποστασία και λέμε ότι υπό αυτούς τους …