Προσλήψεις 18 εποχικών

jobbbemployment

Την πρόσληψη δεκαέξι (16) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του, ανακοινώνει ο  Δήμος Περιστερίου, ειδικότητας ΥΕ Εργατών Πρασίνου και δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΔΕ Οδηγών.

Θέσεις:

  • 16 Εργατών πρασίνου ΥΕ
  • 2 Οδηγών ΔΕ 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  3. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών, για την ειδικότητα που απαιτείται. Σε περίπτωσηπτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
  1.  Φωτοαντίγραφο της επαγγελματικής άδειας οδήγησης, του ΠιστοποιητικούΕπαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) και της κάρτας ψηφιακού Ταχογράφου Οδηγού, για την ειδικότητα που απαιτείται.
  1. Δικαιολογητικά απόδειξης εμπειρίας όπου απαιτείται.
  2. Υπεύθυνη δήλωση

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο Περιστερίου, Πλατεία Δημοκρατίας 1 και ειδικότερα στην υπηρεσία Πρωτοκόλλου από την Δευτέρα 28/11/2016 έως και την Παρασκευή 2/12/2016.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τα ελληνικά ομόλογα στη δίνη των γαλλικών εκλογών

Οι μεγάλες πιέσεις που δέχθηκαν τα Γαλλικά ομόλογα εξαιτίας των εκλογών, μεταφέρθηκαν σε όλες σχεδόν …