ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος μνήμης

mnhmhelegxos

Το πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου μνήμης «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ», που έχει ως βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σχετικά με τη μνήμη, τις διαταραχές της και τους τρόπους διατήρησής της, ξεκινά και πάλι ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνος, σε συνεργασία με την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ».

Το Ιατρείο Μνήμης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος θα ξεκινήσει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί δωρεάν και κατόπιν ραντεβού στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας Νικολάου Τρυπιά 45  κάθε δεύτερη Παρασκευή 9:00π.μ – 13:00μ.μ.

Στα ιατρεία μνήμης προσφέρεται έγκαιρη διάγνωση της Νόσου του Alzheimer και των άλλων μορφών άνοιας, μέσω  εξειδικευμένης αξιολόγησης της μνήμης των ηλικιωμένων.

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στο: 210 2532047(εσ. 303 & 310).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …