Υπηρεσιακή αναφορά εργαζόμενου που άφησε άφωνους τους ανωτέρους του(ΑΝΑΦΟΡΑ)

Μια… ασυνήθιστη υπηρεσιακή αναφορά είδαν οι ανώτεροι ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην νοτιοανατολική Αττική, ο οποίος ζητά από την υπηρεσία του να του επιτρέψει να αφήσει… μούσι και επικαλείται τα παραδείγματα άλλων χωρών (χώρες της ΕΕ, ΗΠΑ κ.α.) που επιτρέπεται στους ένστολους να φέρουν περιποιημένη γενειάδα...

«Αναφέρω ότι επιθυμώ να αφήσω γένια» αναφέρει επί λέξει και θεωρεί ξεπερασμένο τον ισχύοντα κανονισμό περί «ευπρεπούς εμφάνισης».

Το κείμενο που δημοσιεύει το policenet.gr και ανήρτησε στο facebook η ομάδα των αστυνομικών της δυναμικής αντίδρασης ν/α αττικής.

«Κατατέθηκε εκ μέρους μου αναφορά. Όσοι πιστεύετε ότι σας αφορά το θέμα, πάρτε μια ιδέα από το κείμενο που παραθέτω, αφαιρέστε ή προσθέστε ό,τι θεωρείται σωστό,καταθέστε τη δική σας αναφορά και ταχθείτε υπέρ» αναφέρει ο αστυνομικός που κατέθεσε το αίτημα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …