Πενθεί ένα μέλος της η ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη της για το θάνατο του συναδέλφου Σωτήρη Μανούση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη σύζυγό του, με την ακόλουθη ανακοίνωση της:

«Ο 35χρονος Πρόεδρος των Οικοδόμων Ιωαννίνων και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της περιοχής,  ειδοποιήθηκε ότι η σύζυγός του είχε τροχαίο ατύχημα και ενώ κατάφερε να τη βγάλει σώα από το αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να μετακινήσει το όχημα παρασύρθηκε από φορτηγό το οποίο εξετράπη της πορείας του.

Ο Σωτήρης Μανούσης ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός, πρόθυμος πάντα να βοηθήσει τους συναδέλφους του και είχε έντονη συνδικαλιστική δράση.

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου.»


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …