Καταναλώτρια αποζημιώθηκε για προπληρωμένες κάρτες!

Ελληνίδα καταναλώτρια δικαιώθηκε με την παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας στο οποίο προσέφυγε, κατά εταιρείας χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, για έξι προπληρωμένες κάρτες (prepaid cards) , αξίας 500 ευρώ έκαστη, για ηλεκτρονικές αγορές, τις οποίες τελικά δεν χρησιμοποίησε!

Αν και αρχικά επικοινώνησε μέσω τηλεφώνου και e-mail με την εταιρεία και ζήτησε να της επιστραφεί η χρηματική αξία των έξι καρτών όπως είχε δικαίωμα, δεν βρήκε ανταπόκριση, αφού η εταιρεία της επέστρεψε μόνο το ποσό της μιας κάρτας και της ζητήθηκαν πιστοποιητικά από τα οποία να προκύπτει η ταυτότητα και η διαμονή της για να της επιστραφούν τα υπόλοιπα 2.500 ευρώ, τα οποία και προσκόμισε.

Ωστόσο τότε η εταιρία διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της και τελικά μετά από συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή της Μεγάλης Βρετανίας και τον Financial Ombudsman, η εταιρία αναγκάστηκε να της καταβάλλει και το υπόλοιπο ποσό ύψους 2.500 ευρώ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …