Βάναυσος θάνατος εργαζόμενης σε δεξαμενή με λιωμένη σοκολάτα...

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους τον τρόπο με τον οποίο έχασε την ώρα που εργαζόταν την ζωή της, μία 24χρονη η Σβετλάνα Ροσλίνα, με τους συναδέλφους της να είναι συγκλονισμένοι και να μην μπορούν να συνέλθουν από το σοκ.

Όλα εκτυλίχθηκαν σε εργοστάσιο παραγωγής γλυκών λίγο έξω από τη Μόσχα.

Η άτυχη κοπέλα, είτε επειδή έπεσε μέσα στην δεξαμενή με τη σοκολάτα το κινητό της, είτε γιατί γλίστρησε την στιγμή που προσέθετε υλικά στο μείγμα, βρέθηκε μέσα στο καζάνι που ήταν σε λειτουργία.....Οι συνάδελφοί της δεν πρόλαβαν να σταματήσουν την μηχανή και οι λεπίδες του αναδευτήρα της σοκολάτας, την...κομμάτιασαν........αφού μόνο τα κάτω άκρα της έμειναν ανέπαφα!

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της και τα δύο μικρά παιδιά της, που ζητούν από την αστυνομία διαλεύκανση της υπόθεσης και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …