Πατερούλης του CУAΓ ο νεαρός Στάλιν-Οι 10 ΦΩΤΟ που το αποδεικνύουν

Πριν από 138 χρόνια, ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, γνωστός και ως Στάλιν, ο Πατερούλης των Ναζήδων, ο άνθρωπος που δίδαξε στον κόσμο τι θα πει unfriend και block πριν καν δημιουργηθούν υπολογιστές έρχεται στο μάταιο ετούτο κόσμο. Πολλοί θα έχετε για το Στάλιν αποκλειστικά την εικόνα του χαιρέκακου γενικού γραμματέα του ΚΚΣΕ που απλά διέταζε χαμογελαστός ανέγερση γκούλαγκ και μοίραζε φύλλα πορείας σε αντιφρονούντες.

Κύριες/οι σφάλλετε. Ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι ήταν κάτι παραπάνω από αυτό. Οι φωτογραφίες από την πρώιμη νιότη του αποδεικνύουν πως ο σκληροπυρηνικός γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ υπήρξε ιδρυτής του CУAΓ (SWAG) και πως, αν ζούσε σήμερα, μάλλον θα είχε στείλει όλες τις φτηνές του απομιμήσεις να σπάνε πέτρες σε κάποιο γκούλαγκ κοντά στη Θάλασσα του Μπάρεντς.

Για του λόγου το αληθές:

Dat hair

Dat scarf

Ριγέ μπλουζίτσα ναύτου

Κλαρίνο, το

BDSM party


Σε στυλ χοιροροβοσκού

Κιθαρίστας σε southern gothic συγκρότημα (βλ. 16 Horsepower)

Μασκέ πάρτυ στο Booze


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …