Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με ωριαία αποζημίωση, συνολικά δύο (2) ατόμων, για τη λειτουργία των προγραμμάτων «Άθλησης για όλους» και συγκεκριμένα για τα προγράμματα: Παιδί και Αθλητισμός, Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία, Άθληση και Νέοι, Άσκηση Ενηλίκων, Άθληση και Γυναίκα, ως πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής κατηγορίας ΠΕ, ανακοινώνει ο Δήμαρχος Τρίπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά περιγράφονται στη με αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕΠΑΟ/187200/13385/1259/891/7-6-2016 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού περί «Έγκρισης Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους» που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1774/τ.Β΄/17-6-2016, στα γραφεία του Δήμου Τρίπολης (Δ/νση: Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης, 2ος όροφος, Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, τηλ. 2713600431-432, αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Καλογεράς και κ.Σταυρόπουλος).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κέρκυρα: Στις εκδηλώσεις και το σπάσιμο των μπότηδων Κασσελάκης - Τάιλερ

«Θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα που βάζει σκοτάδι …