Στηρίζει τους απολυμένους των πρώην Σ/Μ Αρβανιτίδη, ο Περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας

Με αντιπροσωπεία εργαζομένων στις επιχειρήσεις Καρυπίδη (πρώην σούπερ-μάρκετ Αρβανιτίδη) στην Κοζάνη, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Οι εργαζόμενοι, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα από τις αρχές του έτους ανέλυσαν την κατάσταση στο Θ. Καρυπίδη, μετά και την τελευταία άκαρπη τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας μεταξύ των εργαζομένων, της εργοδοσίας και του γενικού γραμματέα του υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη.

Ο Περιφερειάρχης όπως κατέγραψε το kozan.gr, δήλωσε ότι ήδη συντάσσεται επιστολή προς τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο για το θέμα, καθώς υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι από την περιοχή στη συγκεκριμένη επιχείρηση, ζητώντας πρωτοβουλίες, προκειμένου να εφαρμοστούν τα αυτονόητα, ενώ δήλωσε στο πλευρό των εργαζομένων και την αμέριστη στήριξή του στον αγώνα τους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …