Ελληνικό Ίδρυμα ζητά 6 άτομα ως νέο προσωπικό

Ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου ή σύµβαση µίσθωσης έργου διάρκειας έως έξη (6) µηνών, έξι ατόµων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών που αφορούν τον προγραµµατισµό και την οργάνωση της 14ης ∆ιεθνής Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων και εκθέσεων που διεξάγονται στο πλαίσιο αυτής, το Ν.Π.Ι.∆. µε την επωνυµία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ι∆ΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

Συγκεκριµένα, η πρόσληψη αφορά τον αναφερόµενο παρακάτω, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµό ατόµων µε τα αντίστοιχα καθήκοντα και τα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα. Η διοργάνωση της 14ης ∆ιεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης για τον Μάιο του 2017 έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Κεντρική Μακεδονία 2014 – 2020» (ΟΠΣ 5002343), και συγχρηµατοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από το Ελληνικό ∆ηµόσιο.

Θέσεις:

  • 1 Υπεύθυνος Σχεδιασµού και Υλοποίησης
  • 1 Υπεύθυνος Οργάνωσης Παραγωγής Έργου
  • 1 Αρχιτέκτονας
  • 1 Στέλεχος ∆ιοργάνωσης Πολιτιστικού Προγράµµατος
  • 1 Στέλεχος ∆ιοργάνωσης Εκδηλώσεων για το παιδικό, εφηβικό, εκπαιδευτικό βιβλίο
  • 1 Στέλεχος ∆ηµοσιότητας, Προβολής και Επικοινωνίας

Η προθεσµία υποβολής αίτησης µαζί µε τα αιτούµενα δικαιολογητικά (στα γραφεία του Ελληνικού Ιδρύµατος Πολιτισµού) λήγει την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 14.00.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν ή να αποστείλουν ταχυδροµικά σχετικό φάκελο, στον οποίο θα αναγράφεται ο κωδικός του αντικειµένου της σύµβασης και θα περιέχει αίτηση συµµετοχής, µαζί µε τα απαιτούµενα για την απόδειξη προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους δικαιολογητικά, πρωτότυπα ή νοµίµως επικυρωµένα (π.χ. βεβαιώσεις εργοδοτών, διπλώµατα ξένων γλωσσών, πτυχία κλπ.), στα γραφεία του Ελληνικού Ιδρύµατος Πολιτισµού στην Αθήνα (Στρατηγού Καλλάρη 50, 15452, Παλαιό Ψυχικό, Αθήνα), καθηµερινά από ∆ευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 10.00-14.00.

Eίναι δεκτά και απλά ευκρινή φωτοαντίγραφα από κάθε είδους έγγραφο δηµόσιας αρχής ή από πρωτότυπες βεβαιώσεις οι οποίες φέρουν σφραγίδα επικύρωσης από δικηγόρο ή δηµόσια αρχή. Ο/Η υποψήφιος µπορεί να βρει την Αίτηση Συµµετοχής/Υπεύθυνη ∆ήλωση στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ιδρύµατος Πολιτισµού (βλ. Νέα/Προκηρύξεις)

Η εµπρόθεσµη υποβολή των αιτήσεων που θα αποσταλούν ταχυδροµικά αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδροµείου. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση για ένα συγκεκριµένο κωδικό αντικειµένου σύµβασης.

Η σώρευση κωδικών διαφορετικών αντικειµένων σύµβασης σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Η επαγγελµατική εµπειρία αποδεικνύεται µε βεβαίωση από τον εργοδότη είτε µε ένσηµα ή βεβαίωση του ΙΚΑ. Σχετικά µε την εγκυρότητα των φωτοαντιγράφων ισχύουν όσα αναφέρονται παραπάνω


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …