Υπάρχει και ένας Έλληνας...υπεραισιόδοξος!

«Η Ελλάδα επιστρέφει το 2017 σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η ενεργοποίηση του Ταμείου Επιχειρηματικών Συμμετοχών, σηματοδοτεί την πρόθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να στηριχθεί η Ελληνική οικονομία» ανέφερε ο πρωθυπουργός σε σχόλιό του στο twitter.

«Η ενίσχυση της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ αποτελεί βασικό πυλώνα για την κοινωνική συνοχή και την ενίσχυση της αποδοχής της ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης. Η επένδυση στη μικρομεσαία καινοτόμα επιχειρηματικότητα θα τονώσει την ανάπτυξη», σχολιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Λίγο πριν στην συνάντησή του με τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της κυβέρνησης ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την πορεία της δεύτερης αξιολόγησης:

  • «Έχω πέσει από μικρός στη μαρμίτα της αισιοδοξίας».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ηλεκτρονικές επιδόσεις φορολογικών εγγράφων και υποχρεώσεις φορολογουμένων

Αριθμ. Α. 1076 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2670/02.05.2024Καθορισμός των προϋποθέσεων, της διαδικασίας και κάθε άλλου …