Viber: Νέες λειτουργίες και δωρεάν για τους χρήστες του!(VIDEO)

 

Πολλές νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις, ακόμα και δωρεάν φέρνει το νέο update που κυκλοφόρησε το Viber, όπως ενημέρωσε ήδη τους χρήστες του με σχετικά μηνύματα!

Ειδικότερα, στη νέα έκδοση του Viber, οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν άμεσα βίντεο-μηνύματα (Instant Video Messages) κρατώντας πατημένο το ειδικό κουμπί ενώ παράλληλα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και σε υπηρεσίες τρίτων όπως είναι το Giphy και η Wikipedia ενώ σύντομα θα προστεθούν κι άλλες.

H νέα ενημερωμένη έκδοση του Viber, προσφέρει στους χρήστες προηγμένους τρόπους επικοινωνίας με τις επαφές τους, ενώ η ενσωμάτωση υπηρεσιών τρίτων στην πλατφόρμα θα εμπλουτίσει την εφαρμογή με ακόμα περισσότερες δυνατότητες και είναι διαθέσιμη για Android και iOS.

Παράλληλα, αποφάσισε να επανασχεδιάσει και τα emoticons του τα οποία πλέον έχουν flat σχεδιασμό δίνοντας ένα πιο διασκεδαστικό τόνο στις συνομιλίες μεταξύ των χρηστών του.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …