Έδωσε 50 ευρώ για κάλτσες σε πλανόδιο και μετά ήσυχος, συνέχισε το πλούσιο γεύμα του!

Eβαλε  το χέρι του στην τσέπη την ώρα που έτρωγε μεταξύ πλούσιων εδεσμάτων, έδωσε στον πλανόδιο πωλητή 50 ευρώ για να τον ενισχύσει οικονομικά, ζητώντας του να του δώσει μερικά ζευγάρια μαύρες κάλτσες και αυτό πολλούς τους συγκλόνισε για την "καλοσύνη" του και την αγάπη του στο Λαό!

Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, καλεσμένος του Προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.

Η πράξη του διαδραματίστηκε στο μεζεδοπωλείο Ρακί στους Αμπελόκηπους, μπροστά από ένα γεύμα, με ποικιλία κρεατικών στη σχάρα, πλήθος ορεκτικών και αρκετή ρακί.

Και εμείς ερχόμαστε να ρωτήσουμε και να αναρωτηθούμε:

  • Άραγε τον απασχόλησε γιατί ήταν πλανόδιος;
  • Πόσες ημέρες είχε να φάει;
  • Αν έψαχνε για δουλειά και δεν έβρισκε;
  • Πόσα άτομα προσπαθεί να συντηρήσει;
  • Βέβαια αν ήταν ο σημερινός πρωθυπουργός θα ασχολιόταν αν ήταν νόμιμος ή παράνομος ο πλανόδιος μικροπωλητής, αλλά ως πρώην που ποτέ δεν ανέλαβε καμία ευθύνη για την μετέπειτα κρίση του Ελληνικού λαού, μπορούσε να βγάλει 50 ευρώ να αγοράσει κάλτσες!!!!!
  • 'Άλλωστε δεν του λείπουν............τα 50 ευρώ...

Αλλά μάλλον εμείς είμαστε οι κακοί, που αρνούμαστε να αποδεχτούμε ότι η ελεημοσύνη είναι "καλή" πράξη, ειδικά από πολιτικούς που δεν μερίμνησαν για να μην μετατρέψουν το λαό τους σε ζητιάνους......

Καλή σας χώνεψη λοιπόν, γιατί εμείς δεν μπορούμε να το χωνέψουμε πως η αξιοπρέπεια του Έλληνα έγινε παιχνιδάκι στα χέρια όλων!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάσχα πολιτικών αρχηγών: Πού θα περάσουν

Εν μέσω προεκλογικής αντιπαράθεσης και για τις σχέσεις των κομμάτων με την εκκλησία το φετινό …