Το γεύμα στο προσωπικό για το "ευχαριστώ" της δουλειάς που προσέφερε!(ΦΩΤΟ)

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να περάσουν μερικές ευχάριστες ώρες, μακριά από τη “ρουτίνα” της καθημερινότητας είχαν οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι του Δήμου Κισσάμου, στους οποίους παρέθεσε γεύμα ο δήμαρχος Θοδωρής Σταθάκης, στην Ταβέρνα “ΣΤΗΜΑΔΩΡΗΣ” στην Κίσαμο, την προπαραμονή των Χριστουγέννων.

Το χριστουγεννιάτικο γεύμα περιελάμβανε παραδοσιακά κρητικά εδέσματα και μπόλικο κρασί που ταίριαξαν αρμονικά στο ευρύτερο εορταστικό κλίμα.

Ο Δήμαρχος Κισσάμου ευχαρίστησε σύμφωνα με το cretalive.gr, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους του Δήμου για την προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε τα προβλήματα που προκύπτουν (αναπόφευκτα) να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …