Μαχαίρωσαν το αγόρι και βίασαν την κοπέλα του! Αλλά......

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι δύο άγνωστοι δράστες μαχαίρωσαν ένα νεαρό Αφγανό και βίασαν την κοπέλα του στη Λέσβο, όταν βγήκαν από τον προσφυγικό καταυλισμό στη Μόρια κι έκαναν βόλτα, ως ερωτευμένο ζευγαράκι των 20 και 21 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, καθώς περπατούσαν, δύο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα σταμάτησαν δίπλα τους και τους επιτέθηκαν. Μαχαίρωσαν στην κοιλιά τον νεαρό και στη συνέχεια βίασαν την κοπέλα. Μάλιστα ο ένας την κρατούσε και ο άλλος προχωρούσε στην αποτρόπαιη πράξη.

Στη συνέχεια πολίτες που βρήκαν το ζευγάρι στην άκρη του δρόμου, την κοπέλα σε κατάσταση "σοκ" και το αγόρι μαχαιρωμένο, ειδοποίησαν την αστυνομία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μέχρι εδώ το σχέδιο τους φαινόταν καλά οργανωμένο και συντονισμένο, αφού ήταν σχέδιο και όχι πραγματικό γεγονός!

Ωστόσο μετά από ώρες ανάκρισης του ζευγαριού, αφού οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πειστούν, προέκυψε αυτό που είχαν υποψιαστεί!

Ότι δηλαδή η καταγγελία ήταν ψεύτικη και ευτυχώς η εμπειρία τους απέτρεψε από το να συλληφθούν και να ταλαιπωρηθούν....αθώοι!

Σύμφωνα λοιπόν με το σήμα του ΑΜΠΕ, το νεαρό ζευγάρι, πίστεψε ότι με την προαναφερόμενη καταγγελία, θα αποκτούσαν την συμπάθεια των Ευρωπαίων και θα κατάφερναν να φύγουν στο εξωτερικό.....

Αντίθετα των σχεδίων τους όμως, τώρα η Αστυνομία τους παραπέμπει στον Εισαγγελέα, για τα δέοντα!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

Εναρμόνιση με τον νέο δικαστικό χάρτη - Την Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή Κατατέθηκε στη Βουλή …