Αδιανόητο! Αποκεφάλισαν και αφαίρεσαν τις καρδιές 33 κρατουμένων....(Σκληρές ΦΩΤΟ)

33 συγκρατούμενούς τους σκότωσαν αποκεφαλίζοντας τους και βγάζοντας τις καρδιές από τα περισσότερα θύματά τους, τα μέλη της πιο ισχυρής συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών της Βραζιλίας, της "PCC" (Διοίκηση Πρώτης Πρωτεύουσας) του Σάο Πάουλο, που είναι επίσης φυλακισμένα, στο σωφρονιστικό κατάστημα "Μόντε Κρίστο" στην Πολιτεία Ροράιμα, με σκοπό να απαντήσουν στον πρόσφατο θάνατο 56 συντρόφων τους σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα.

 

«Η σφαγή ξεκίνησε στις 02:00 τα ξημερώματα (08:00 ώρ

α Ελλάδας). Δεν υπήρξε ανταλλαγή πυρών, τα θύματα σκοτώθηκαν με αιχμηρά αντικείμενα ή αυτοσχέδια όπλα. Όπως και στη Μανάους, τα θύματα αποκεφαλίστηκαν, διαμελίστηκαν, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το εσωτερικό της φυλακής και οι οποίες δείχνουν δεκάδες πτώματα σε ένα λουτρό αίματος», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολιτείας Ροράιμα Ουζιέλ Κάστρο.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στρατηγική συνεργασία Πειραιώς - Dimand

Η εν λόγω συνεργασία αφορά αρχικά στην υλοποίηση τεσσάρων έργων ανάπτυξης ακινήτων Στη σύναψη στρατηγικής …