Ζητούνται άτομα για πλήρη απασχόληση

Θέσεις για πλήρη απασχόληση σε προγράμματα που πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα, σε συνεργασία με την UNICEF και τη Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ως Κοινωνικούς Λειτουργούς, προκήρυξε για την περιοχή των Ιωαννίνων, το SolidarityNow (http://www.solidaritynow.org/), Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών.

Οι Κοινωνικοί λειτουργοί θα στελεχώσουν διεπιστημονική ομάδα υπεύθυνη για την εκτίμηση αναγκών και την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών σε υπηκόους τρίτων χωρών στην περιοχή των Ιωαννίνων.
Απαραίτητα Προσόντα:

  •  Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σαν Κοινωνικός Λειτουργός ή/και σχετική εργασιακή εμπειρία
  •  Εμπειρία εργασίας με ευάλωτες ομάδες (π.χ. παιδιά, μετανάστες, Ρομά κ.α.)
  •  Ομαδικότητα και ικανότητα λήψης πρωτοβουλιών
  •  Ευελιξία ως προς το ωράριο εργασίας

Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να προωθήσετε το βιογραφικό σας και μια σύντομη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο recruitment@solidaritynow.org(link sends e-mail) για την περιοχή των Ιωαννίνων. Η καταληκτική ημερομηνία ορίζεται ως η 20/01/2017


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Να υπάρξει άμεσα ενημέρωση για το περιστατικό με μέλος της φρουράς του πρόξενου στα Ιεροσόλυμα

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «αναμένουμε την ανάλογη της σοβαρότητας του επεισοδίου, αντίδραση …