Χαροπαλεύει μετά από κακοποίηση 2,5 ετών αγοράκι!

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση κακοποίησης ενός μικρού παιδιού από τους γονείς του στη Λακωνία, όπου στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ένα αγοράκι 2,5 ετών από τη Σκάλα Λακωνίας που έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και φέρει μώλωπες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το αγοράκι αρχικά μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Σπάρτης, από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή.

Η 23χρονη μητέρα του παιδιού και ο 54χρονος σύντροφος της οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου και αργότερα σήμερα θα οδηγηθούν στον ανακριτή.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Η Ευρώπη που οραματιζόμαστε είναι της αλληλεγγύης

Συνάντησε ταχυμεταφορείς στη Θεσσαλονίκη με τον υποψήφιο για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Νίκολας Σμιτ «Η Ευρώπη …