12μηνες δόσεις για τις εισφορές ΟΓΑ του 2016

Ευκολίες πληρωμής στους αγρότες με δυνατότητα καταβολής στην διάρκεια του 2017 των οφειλών προς τον ΟΓΑ που διαμορφώθηκαν μέσα στο έτος 2016, σε 12 μήνες και όχι μονομιάς, προανήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος,  δηλώνοντας σε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά:

«Θα δώσουμε την δυνατότητα καταβολής στην διάρκεια του έτους των οφειλών που διαμορφώθηκαν στο έτος 2016 σε 12 μήνες, ενώ πριν ήταν σε μια δόση. Επομένως αντί να πληρώσουν οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι (δικηγόροι, μηχανικοί, αγρότες) με μια και έξω τις οφειλές θα τις πληρώσουν σε 12 δόσεις. Ωστόσο θα διατηρηθούν και οι άλλες ρυθμίσεις που έχουν (100 δόσεις κ.λπ.)».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξημένες κατά 20,9% σε αξία οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών

Θετικά κινούνται και οι εξαγωγές - Το διάστημα Ιανουάριου-Μαρτίου 2024 οι αποστολές λαχανικών αυξήθηκαν κατά …