6μηνες θέσεις με πρακτική άσκηση

Tο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και  Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσκαλεί οσους υποψήφιους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στην Κεντρική  Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με υπολειπόμενο χρόνο άσκησης τουλάχιστον έξι (6) μήνες, να υποβάλουν τη  συνημμένη αίτηση μέχρι και την 12η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη, είτε ηλεκτρονικά (hdrydaki@justice.gov.gr) είτε στο γενικό πρωτόκολλο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου (Λ. Μεσογείων 96 – Αθήνα, Ισόγειο / Γραφείο 58) όπου και θα διατίθεται η  ίδια αίτηση σε έντυπη μορφή.

Επισημαίνεται  ότι  η άσκηση αφορά στο χρονικό διάστημα από 16-1-2017 έως και 15-7-2017 και  οι  προς κάλυψη θέσεις ανέρχονται σε  δυο  (2).

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις προς κάλυψη θέσεις, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου τ.ε. και ώρα 11:00 π.μ. σε αίθουσα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ίδιου Υπουργείου (Λ. Μεσογείων 96 – Αθήνα, 2ος όροφος).

Στην εν λόγω διαδικασία μπορούν να παρευρεθούν όσοι από τους υποψήφιους επιθυμούν.

ΑΙΤΗΣΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …