Η κακοκαιρία έδωσε 4ήμερη παράταση για τα Τέλη Κυκλοφορίας

Παράταση τεσσάρων ημερών, μέχρι και την Παρασκευή, δίνεται από το υπουργείο Οικονομικών για την προμήθεια των τελών κυκλοφορίας, λόγω φυσικά των καιρικών φαινομένων, μιας και η προθεσμία έληξε κανονικά το μεσημέρι, αλλά σε κάποιες περιοχές οι κλειστοί δρόμοι, αποτέλεσαν εμπόδιο .

Μετά την Παρασκευή, το ποσό που πρέπει να πληρώσει κάποιος διπλασιάζεται. Αν για παράδειγμα κάποιος πρέπει να πληρώσει τέλη 240 ευρώ, από το ερχόμενο Σάββατο μαζί με το πρόστιμο καλείται να πληρώσει 480 ευρώ, ενώ για παράδειγμα τα τέλη των 255 ευρώ για ένα 1,4αρι εκτινάσσονται στα 510 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ακόμα και αν τα οχήματα δεν κινούνται, οι ιδιοκτήτες οφείλουν να πληρώσουν τα τέλη, εφόσον δεν φροντίσει να καταθέσουν πινακίδες ή να δηλώσουν διακοπή της κυκλοφορίας τους π.χ λόγω κλοπής ή για άλλους λόγους.

Το υπουργείο Οικονομικών τέλος διευκρινίζει ότι η παράταση αφορά αποκλειστικά στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και όχι την κατάθεση πινακίδων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ryanair: Ιστορικό ρεκόρ στα €1,9 δισ.

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερa τα πιο υψηλά ετήσια κέρδη της ιστορίας της, καθώς σημειώθηκε αύξηση στα …