Κανονικός άνθρωπος ο άντρας-δέντρο!(ΦΩΤΟ)

16 επεμβάσεις του έδωσαν πίσω τη ζωή και την δυνατότητα να αγκαλιάσει για πρώτη φορά τα αγαπημένα του πρόσωπα, παίρνοντας του πίσω και τον τίτλο, του ανθρώπου-δέντρου!

Όταν το πρόβλημα της υγείας του είδε το φως της δημοσιότητας ολόκληρος ο πλανήτης είχε συγκλονισθεί....

Σήμερα, όλα ευτυχώς είναι πολύ διαφορετικά.....

Τα "κλαδιά" αποτελούν παρελθόν και στην θέση τους εμφανίστηκαν τα δάχτυλά του, σκορπίζοντας στο πρόσωπό του ένα πλατύ χαμόγελο!

Ο Αμπουλ Μπαγιάνταρ ήταν για τους συνανθρώπους του ένα περίεργο ον από τα δεκαπέντε του, όταν άρχισαν τα άκρα του να παραμορφώνονται....οπότε έμεινε εκτός κοινωνικής και επαγγελματικής δραστηριότητας.

Αν και έγινε πατέρας δεν μπορούσε να αγκαλιάσει το παιδί του, το οποίο τώρα δεν τα αποχωρίζεται!!!

«Πίστευα πως δεν θα μπορούσα να κρατήσω αγκαλιά το παιδί μου με τα χέρια μου. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Μπορώ να κρατήσω την κόρη μου στην αγκαλιά μου και να παίξω μαζί της. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι», δήλωσε ο ίδιος μετά τις 16 επεμβάσεις.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η τουρκική πλευρά, επιδιώκει για άλλη μια φορά …