Θέσεις πλήρους εργασίας από το σπίτι

Αναζητά συνεργάτες από όλη την Ελλάδα (δεν είναι προϋπόθεση να κατοικείτε στην Αθήνα), για εργασία από το σπίτι, στο τμήμα τηλεφωνικών εγγραφών, το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών.

Χαρακτηριστικά εργασίας:

  • Άντρες ή γυναίκες από 20 έως 40 ετών
  • Εργασία από το σπίτι
  • Μισθός και μπόνους
  • Ευέλικτο ωράριο
  • Πλήρη απασχόληση

Περιγραφή εργασίας:

Η εργασία αφορά στην τηλεφωνική επικοινωνία με ενδιαφερόμενους που έχουν συμπληρώσει τις αντίστοιχες φόρμες ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Κέντρου Σεμιναρίων, προκειμένου να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν κάποιο από τα σεμινάρια που διοργανώνουμε.

Δεν απαιτείται σχετική προϋπηρεσία ή ειδικές γνώσεις πάνω στα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Κέντρο Σεμιναρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 8661688 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα πεδία που σας ζητάμε και πατήστε "Υποβολή" για να μας τη στείλετε.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …