Καταγγέλλει την επίθεση εργοδότη εναντίον συνδικαλίστριας ο ΣΕΙΥΠ Αχαίας

Το σωματείο εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν.Αχαΐας καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση του επιχειρηματία Μαυράκη Ηρακλή (εκπρόσωπο της επιχείρησης Πρατηρίων Μαυράκης, του Ηρακλείου Κρήτης) σε συνδικαλίστρια μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, μέσα στην Επιθεώρηση Εργασίας Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια τριμερούς διαδικασίας, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του:

«Η τριμερής είχε οριστεί από το ΣΕΠΕ μετά από καταγγελίες εργαζομένων στο σωματείο ότι ο συγκεκριμένος εργοδότης δεν έχει πληρώσει κανένα από τα τρία δώρα του 2016, έχει απλήρωτες υπερωρίες, νυχτερινά και αργίες.

Αυτή η επίθεση δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Η εργοδοσία συνολικά αποθρασύνεται πατώντας στην προκλητική στήριξη των Κυβερνήσεων και ειδικά της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προωθεί το χτύπημα των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των εργαζομένων. Θέλουν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. Θέλουν τους εργαζόμενους απομονωμένους, φοβισμένους, σύγχρονους σκλάβους.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τα σωματεία που συσπειρώνονται στις γραμμές του ΠΑΜΕ έχουν ψηθεί στο καμίνι της ταξικής πάλης, έχουν αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζουν καθημερινά το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και θα τσακίσουν κάθε χέρι εργοδότη που θα απλωθεί σε εργάτη και στα δικαιώματα του.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης -Ερντογάν: Καλύτερα να μιλάμε παρά να είμαστε με το δάκτυλο στην σκανδάλη

Αναφερόμενος στην μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί την χαρακτήρισε ως προκλητική ενέργεια και …