Συνελήφθη ο υπεύθυνος εταιρείας για τον τραυματισμό εργαζόμενου

Με τις κατηγορίες της απλής σωματική βλάβη από αμέλεια και της παραβίαση της Εργατικής Νομοθεσίας, συνελήφθη ο 35χρονος εκπρόσωπος της εταιρείας, στην οποία εργαζόταν ως εναερίτης, ο 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος έπεσε και τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας στην εκτέλεση έργου συντήρησης δικτύου τηλεπικοινωνιών, στη θέση Μπαρλαικα στο Καγκάδι Αχαίας, το πρωί της Παρασκευής.

Ευτυχώς ο εργαζόμενος, που μεταφέρθηκε στο ΠΠΝΠ, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου....

Ωστόσο στην ανακοίνωσή της η αστυνομία, μιλά για "σάπιο" στύλο!

"Χθες το πρωί στη θέση Μπαρλαικα στο Καγκάδι Αχαίας, τραυματίστηκε 55χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εργαζόταν ως εναερίτης σε εταιρεία, η οποία είχε αναλάβει την εκτέλεση έργου συντήρησης δικτύου τηλεπικοινωνιών. Ειδικότερα ο 55χρονος είχε αναρριχηθεί σε ξύλινο στύλο, ύψους περίπου έξι  μέτρων, για συντήρηση του δικτύου και ο στύλος λόγω σήψεως έσπασε από την βάση του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος".


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στην Καμηλόβρυση Λαμίας

Φωτιά τώρα, απόγευμα Κυριακής 30.6.2024, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καμηλόβρυση Λαμίας   Επιχειρούν 28 …