1ος κύκλος φοίτησης στην Ακαδημία Εργασίας της ΓΣΕΕ

 

Στις 14-15/1/2017, πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 1ου κύκλου φοίτησης (Ιανουάριος – Ιούνιος 2017) στην Ακαδημία της Εργασίας της ΓΣΕΕ για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η πολιτική ηγεσία της ΓΣΕΕ, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ Ομότιμος καθηγητής του London School of Economics κ. Νίκος Μουζέλης, ο Διευθυντής του ΚΑΝΕΠ κ. Χρήστος Γούλας καλωσορίζοντας τους νέους εκπαιδευόμενους συνδικαλιστές.

Στην έναρξη παρευρέθησαν ο κος Κουρουτός Μιχάλης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ, καθώς και το επιστημονικό προσωπικό της Ακαδημίας της Εργασίας της ΓΣΕΕ (Φωτόπουλος Νίκος, Συντονιστής Σπουδών και Υπεύθυνος Προγραμματισμού & Καινοτομίας ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ και Μπουγιούκου Κατερίνα Εκπαιδεύτρια –Σύμβουλος) καλωσορίζοντας, με τη σειρά τους, τους νέους εκπαιδευόμενους ευχόμενοι μια ακαδημαϊκά δημιουργική και συνδικαλιστικά αποτελεσματική χρονιά.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βάλει τέλος στην κυριαρχία Μητσοτάκη

Ο Ν. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στην τελευταία εξέλιξη της υπαγωγής του ΟΠΕΚΕΠΕ σε ευρωπαϊκή εποπτεία …