Πέθαναν με ευθύνη των μέτρων αυξήσεων στο πετρέλαιο.....Στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν!

Δεν είχαν χρήματα για πετρέλαιο, δεν μπορούσαν αν ζεσταθούν με τα καλοριφέρ ακι βρήκαν πιο εύκολες λύσεις για να μην παγώσουν, αλλά δυστυχώς η ανέχεια στην οποία ζούσαν με ευθύνη των κυβερνώντων των τελευταίων ετών, που μετέτρεψαν σε είδος πολυτελείας την ζέστη μέσα στην παγωνιά, τους οδήγησε στο θάνατο.......

Ο λόγος για ένα υπερήλικα 91 ετών, που πέθανε από φωτιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν όπως εκτιμάται υπήρξε διαρροή σε σόμπα υγραερίου που χρησιμοποιούσε, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του από αναθυμιάσεις.

Ανάλογο το σκηνικό και στο Ρέθυμνο, όπου ηλικιωμένη μεταφέρθηκε αρχικά ζωντανή από τους πυροσβέστες που επενέβησαν σε πυρκαγιά στο σπίτι της, στο νοσοκομείο, αλλά στη συνέχεια εξέπνευσε.

Για αυτή την περίπτωση τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι βρέθηκε λιωμένο θερμαντικό σώμα-αερόθερμο στο σπίτι και πιθανόν οι καπνοί-αναθυμιάσεις από αυτό να αποδείχτηκαν μοιραίες για τη γυναίκα.

Αλλά τι πειράζει ε;

Το Ελληνικό κοινοβούλιο και τα υπουργικά γραφεία, έχουν στο φουλ τα καλοριφέρ, με πετρέλαιο που πληρώνει ο Ελληνικός λαός που παγώνει.......

Σωστά;

ΣΩΣΤΑ!!!!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Η χώρα δεν θα επιστρέψει σε εποχή «λεφτόδεντρων»

Νωρίτερα μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών στο Αίγιο, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη Ο …