Αυτό είναι το κράτος μας: 2.500 προσληφθέντες απέχουν από τα πόστα τους!

Τέσσερα "κορυφαία" υπουργικά μυαλά ψάχνουν να βρουν λύση και όταν την βρουν, οι συμβάσεις 2.500 εργαζόμενων θα έχουν λήξει, αλλά προς το παρόν, τους έχουμε προσλάβει, αλλά δεν παρουσιάζονται στην εργασία τους, γιατί λέει οι δήμοι τους χρησιμοποιούν, αντί για τα hot spots, όπου όφειλαν να βρίσκονται....

Το θέμα δημοσιοποίησαν οι ίδιοι οι κυβερνητικοί βουλευτές, αναγκάζοντας τον αναπληρωτή υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, να το παραδεχτεί με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, με πρωτοφανή απάθεια!

«Στο μέτρο της δικής μας εμπλοκής, και ιδιαίτερα της δικής μου εμπλοκής, περίπου πέρυσι το Μάρτιο βγήκε ένα πρόγραμμα από το υπουργείο Εργασίας για την συμμετοχή για τις προσλήψεις για δουλειά στα κέντρα φιλοξενίας και στα hot spots. Ήδη έχουμε παρατηρήσει πως αυτό που καταγγέλλεται σε πολλές περιοχές είναι αλήθεια, δηλαδή ενώ προσλήφθηκαν μέσω των δήμων για τα κέντρα φιλοξενίας δεν πηγαίνουν όλοι στα κέντρα φιλοξενίας, κατά κύριο λόγο γιατί δεν υπάρχει μια οργανωμένη δομή για το πώς θα λειτουργήσουν τα κέντρα φιλοξενίας.
Το θέμα δεν είναι πού κάθονται, αλλά πού δουλεύουν, και σε αυτό προσανατολιζόμαστε με τον Γιάννη τον Μουζάλα, την Έφη την Αχτσιόγλου και την Ράνια την Αντωνοπούλου, για το πώς θα λυθεί!!!!».

Άμα το σκέφτεστε τέσσερις.........Ωραία!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωεκλογές 2024. Εκπτώσεις από αεροπορικές εταιρείες στους Δικαστικούς Αντιπροσώπους

Ευρωεκλογές 2024. Εκπτώσεις από αεροπορικές εταιρείες στους Δικαστικούς Αντιπροσώπους. Ειδικοί ναύλοι και διευκολύνσεις από την …