Που μας κατάντησαν οι αλήτες: Τσαμπουκάδες για μια θέση στις πίστες σκι(VIDEO)

Τα πράγματα λόγω της συνεχούς επιδεινούμενης κρίσης είναι δύσκολα για τον περισσότερο κόσμο και τα νεύρα πλέον κυριαρχούν στην καθημερινότητα μας, είτε αυτά είναι γιατί περιμένεις στην ουρά του ΣΔΟΕ είτε όπως στην προκείμενη περίπτωση, όταν περιμένεις στην ουρά μιας πίστας σκι στον Παρνασσό.

Το μεσημεράκι της Κυριακής που μας πέρασε, κάποια από τα lifts του Παρνασσού λόγω βλάβης δεν λειτουργούσαν ώστε να πάνε τους φίλους του χιονιού στις πίστες του σκι, με αποτέλεσμα στα εναπομείναντα εν λειτουργία lifts να γίνει ο κακός χαμός από σκιέρς και σνόουμπορντερς που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να καταφέρουν να χωθούν σε κάποιο lift για να ρίξουν μια γυροβολιά σε κάποια από τις πίστες.

Οι χιονοδρόμοι αναγκάστηκαν να περιμένουν 1:30 με 2 ώρες μέσα στα χιόνια για να κάνουν μια κατάβαση, όπως είναι φυσικό για τέτοιες έντονες καταστάσεις, κάποιοι πιάστηκαν ακόμα και στα χέρια για να επισπεύσουν την πολυπόθητη κατάβαση τους.

 Πάντως ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου απάντησε σχετικά με το περιστατικό:


Οι αντιδράσεις του κόσμου σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο έντονες, χτες ήταν βρισίδια και σπρωξίδια στα lifts του Παρνασσού, αύριο που;

ΠΗΓΗ: luben.tv


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γενοκτονία Ποντίων: Τελετή στη μνήμη των 353.000 θυμάτων πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Αργά το απόγευμα θα διεξαχθεί ειρηνική πορεία από ποντιακούς συλλόγους προς το τουρκικό προξενείο Τελετή …