Συνελήφθη ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης(ΦΩΤΟ)

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν σε μια συνοικία της Κωνσταντινούπολης τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα, γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Hürriyet. Μάλιστα, η τουρκική εφημερίδα δημοσιεύει και αποκλειστική φωτογραφία του Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ απο τη στιγμή της σύλληψής του.

Τουλάχιστον 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους απο την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, αναφέροντας ότι ήταν μια πράξη εκδίκησης για την τουρκική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Μια φωτογραφία που δείχνει έναν αστυνομικό να έχει ακινητοποιήσει τον δολοφόνο του κλαμπ Ρέινα πατώντας τον στο κεφάλι δημοσίεύει η βρετανική ιστοσελίδα express.

Η σύλληψη, αναφέρει, έγινε ύστερα απο επιχείρηση των τουρκικών ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.

 

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Μασαρίποφ παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που είχε διαφύγει απο τη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα, σε συγκρότημα κατοικιών, μαζί με τον 4χρονο γιο του. Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή, αλλά ο Μασαρίποφ κατάφερε να διαφύγει, λίγο πριν την πραγματοποίηση της εισβολής στις κατοικίες, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δεκάδες άτομα.

Ήταν μαζί με τον γιο του βρισκόταν την ώρα της σύλληψής του από τους αστυνομικούς ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης, και το όνομά του είναι Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ.

Οι ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας τον συνέλαβαν στη συνοικία Εσενιούρτ.

Ο Μασαρίποφ δολοφόνησε 39 άτομα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα.

Ο Ουζμπέκος τρομοκράτης οδηγήθηκε στα γραφεία της ασφάλειας στην Κωνσταντινούπολη, για ανάκριση.



 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠ.ΕΞ. Αλβανίας για Μπελέρη: Ας περιμένουμε τη δικαιοσύνη

Λίγο πριν από τις ευρωεκλογές ο υπ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών της Αλβανίας Ίγκλι Χασάνι …