12 οι νέες προσλήψεις

Σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθμ. 351/10-01-2017 της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο: «Υποστηρικτικές Δράσεις λειτουργίας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου 2016-2017» με κωδικό ΚΕ 370, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ενδιαφέρεται για την επιλογή και συνεργασία 8 ατόμων με σύμβαση (έργου ή εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου) με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας του ανωτέρω προγράμματος.

Ζητούνται:

Εντωμεταξύ ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθμ.351/10-01-2017 της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με κωδικούς ΚΕ 30000,30001,30002,30003,30004, τα οποία χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους, ενδιαφέρεται για την επιλογή και συνεργασία τεσσάρων (4) ατόμων, με σύμβαση (έργου ή εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου) με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας των ανωτέρω προγραμμάτων. Πιο συγκεκριμένα, ζητούνται: τέσσερα (4) άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και κάτοχοι Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κωνσταντινόπουλος: Ο Ανδρουλάκης δεν θα μας πάει μπροστά

«Πρέπει να βρούμε "πρωθυπουργίσιμο" πρόσωπο», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αιχμές κατά του προέδρου του …