Δήμος προικίζει άπορα κορίτσια!

 

Να διανείμει το ποσό των εσόδων που αναλογεί στα άπορα κορίτσια που παντρεύτηκαν το 2015, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στα δημοτολόγια της νυν Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων και τέως Δήμου Μελισσίων από επταετίας (πριν το έτος τέλεσης του γάμου), πρόκειται ο Δήμος Πεντέλης, αρκεί να είναι μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, γιατί αυτό αφορά η Επιτροπή Διαχείρισης του Κληροδοτήματος Κ. Καλαμβόκη.

Αντίστοιχο πόσο θα διανείμει και στα άπορα κορίτσια της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, που παντρεύτηκαν το 2016, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στα δημοτολόγια της νυν Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων και τέως Δήμου Μελισσίων από επταετίας (πριν το έτος τέλεσης του γάμου). Ανάλογες αποφάσεις υπάρχουν και για άλλες κατηγορίες άπορων παιδιών.

Δικαιολογητικά


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα την 1η Μαΐου

Τα καταστήματα των τραπεζών θα παραμείνουν ανοιχτά, καθόσον η 1η Μαΐου θα είναι εργάσιμη. Ωστόσο, …