Ποιοι και γιατί πρέπει να αλλάξουν ταυτότητα αν θέλουν να βγάλουν διαβατήριο

Aρκετοί πολίτες ταλαιπωρούνται εάν θελήσουν να ταξιδέψουν και να εκδώσουν διαβατήριο, γιατί πρώτα είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν πρώτα ταυτότητα και μετά να βγάλουν διαβατήριο.

Ποιοι;

Δείτε.....

Αν κάποιος έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, το πιθανότερο είναι το όνομα της πόλης να αναγράφεται στην ταυτότητά του με συντομία «ΘΕΣ/ΝΙΚΗ». Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μπορεί να βγάλει διαβατήριο! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται...

Όπως αποκάλυψε ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Θεόφιλος Παπαδάκης, στην TV100: "Δεν μπορούν να εκδώσουν ή να ανανεώσουν το διαβατήριό τους οι γεννηθέντες στη Θεσσαλονίκη πολίτες, των οποίων η ταυτότητα γράφει ως τόπο γέννησης συντετμημένα τη λέξη «ΘΕΣ/ΝΙΚΗ». Η διαταγή που έχουν οι Διευθύνσεις Διαβατηρίων είναι ότι θα πρέπει η πόλη να αναφέρεται ολογράφως, δηλαδή «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολοταρία ΑΑΔΕ. Κλήρωση Μαιου 2024

Φορολοταρία ΑΑΔΕ. Κλήρωση Μαΐου 2024 της φορολοταρίας με κέρδος έως 50.000 ευρώ   Τις τελευταίες …