Προσλήψεις ηλικίας έως 65 ετών

Προχωρά στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης απασχόλησης, εννέα (9) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, ο Δήμος Μεσολογγίου. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικoτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • 1. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας
  • 2.Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών για την ειδικότητα που χρειάζεται.
  • 3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)
  • 4.Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνει: ;τους φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα στους οποίους έχει απασχοληθεί τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες ή να δηλώνει ότι πληρεί τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.3584/07 .Επίσης να δηλώνει ότι είναι άνεργη-ος και δεν έχει εργαστεί με παρόμοια σύμβαση για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δέκα μήνες

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την αίτησή τους, στα γραφεία της υπηρεσίας (Ταχ. Δ/νση: Ραζή Κότσικα 12 Μεσολόγγι ),στο τμήμα Προσωπικού- υπεύθυνη κα Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του Ν.Π. Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από 13/01/2017 έως και 19 /01/2017ώρα 15,00. (Έντυπο αίτησης και υπεύθυνες δηλώσεις θα δίνονται από την υπηρεσία).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

CNN για Ελλάδα: Από «ασθενής» της Ευρώπης, χώρα-πρότυπο για την ΕΕ

Θετικά σχόλια από το CNN για την εντυπωσιακή αλλαγή που πέτυχε η Ελλάδα τα τελευταία …