Βρέθηκε ο πατέρας των 3 παιδιών που τα εγκατέλειψαν στην Πάτρα-Ασχολείται με την «έρωτά» της η μητέρα τους!(ΦΩΤΟ)

Ταυτοποιήθηκαν άργά το απόγευμα της Πέμπτης, τα στοιχεία των γονέων των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν εγκαταλλελειμένα την κυριακή το μεσημέρι στην Πάτρα. Ο πατέρας των παιδιών είναι Αλβανικής καταγωγής γεννημένος το 1991 και η μητέρα επίσης Αλβανικής καταγωγής είναι γεννημένη το 1997. Οι δυο τους διέμεναν στα Λεχαινά της Ηλείας.

Ο πατέρας των παιδιών κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα ενώ αναζητείται και η μητέρα των παιδιών βάσει των στοιχείων ταυτοποίησης και η πεθερά του 26χρονου Αλβανού.

Για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για τον 26χρονο πατέρα.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι είχε πάει τα 3 παιδιά στην πεθερά του και δεν ξέρει πώς τα παιδιά βρέθηκαν στη συνέχεια να περιπλανιώνται μόνα τους.

 Όπως ακούστηκε νωρίτερα στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο epsilontv, ο 26χρονος είχε αποκτήσει με την 20χρονη γυναίκα του τέσσερα παιδιά, τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα, καθώς κι ένα αγοράκι.

Σύμφωνα με το LiveNews, πριν ένα μήνα η μητέρα εγκατέλειψε τον πατέρα των παιδιών, για τα μάτια ενός άλλου άνδρα ενώ εκείνος, στην προσπάθειά του να την ξανακερδίσει και να την φέρει πίσω στην οικογένεια και στα παιδιά της, άφησε το αγοράκι στα Λεχαινά και πήρε τα τρία κοριτσάκια και τα πήγε στην πεθερά του στην Πάτρα. Η πεθερά τηλεφώνησε στην μητέρα των μικρών και της είπε να πάει να πάρει τα παιδιά της. Εκείνη όντως πήγε και τα πήρε και… στη συνέχεια τα παράτησε δυστυχώς μόνα τους, στο σημείο όπου βρέθηκαν από περαστικούς, κοντά στο Καραμανδάνειο!

Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι, πριν από λίγο οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με την μητέρα των παιδιών και εκείνη φέρεται να τους είπε ότι «κάντε ό,τι θέλετε με τα παιδιά, εγώ βιώνω ένα νέο έρωτα, να τα δώσετε για υιοθεσία».

Πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι η μητέρα των παιδιών είναι 20 ετών και είναι και εκείνη από την Αλβανία. Η γυναίκα αναζητείται από την Αστυνομία. Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …