Ζητείται για πρόσληψη έμπειρο στέλεχος

Ανταγωνιστικό σύνολο αμοιβών και ανταμοιβών, ιδιαίτερα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και συνθήκες που ενισχύουν τη γνώση και δίνουν σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης, προσφέρει η MLS Πληροφορική αναζητά για τα κεντρικά γραφεία της στη Θεσσαλονίκη έμπειρο στέλεχος για το Τμήμα Financial Investment – Sales Manager (κωδικός θέσης: FISM).

Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται το πτυχίο ΑΕΙ και μεταπτυχιακός τίτλος σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, η εμπειρία 5+ ετών στο χώρο των επενδύσεων – κεφαλαιαγορών, η εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, η οργάνωση, το ομαδικό πνεύμα, η επικοινωνία, η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Αποστείλατε πλήρες βιογραφικό σημείωμα με πρόσφατη φωτογραφία στο e-mail: mail@mls.gr.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωεκλογές: Αντίστροφη μέτρηση - Οι στρατηγικές των κοινοβουλευτικών κομμάτων

Σε... θέση μάχης μπαίνουν αμέσως μετά το Πάσχα τα κόμματα - Οι στόχοι κάθε παράταξης …