Προκηρύσσει θέση εργασίας η ΑΔΙΠ

Μία θέση μέλους Συμβουλίου, η οποία θα καλυφθεί από εν ενεργεία ερευνητή πρώτης βαθμίδας μη ακαδημαϊκών ερευνητικών ιδρυμάτων που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, προκηρύσσει η ΑΔΙΠ.

Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν αίτηση και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα. Η υποβολή των παραπάνω εγγράφων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά, με την αποστολή των συνημμένων αρχείων στην ηλεκτρονική διεύθυνση adipsecretariat@hqa.gr.

To ηλεκτρονικό μήνυμα στο πεδίο «Θέμα» θα πρέπει να φέρει την ένδειξη «Αίτηση υποβολής υποψηφιότητας για μέλος του Συμβουλίου της Α.ΔΙ.Π.».

Η προθεσμία υποβολής λήγει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 16.00.

Η απόφαση θα αναρτηθεί στη diavgeia.gov.gr, στην ιστοσελίδα της Α.ΔΙ.Π. και θα αποσταλεί σε όλα τα μη ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άνοιξε η συζήτηση για διεξαγωγή debate και στον ΣΥΡΙΖΑ

Βουλευτές και στελέχη που βρίσκονται στην πλευρά των «87» τοποθετούνται συνεχώς υπέρ μια τηλεμαχίας - …