ΣΟΚ από τη δήλωση «Χρειάζονται όπλα στα σχολεία για άμυνα από αρκούδες!»(VIDEO)

Η αγάπη που έχουν οι Ρεπουμπλικάνοι στις ΗΠΑ για τα όπλα και το δικαίωμα της οπλοκατοχής επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά με τις δηλώσεις της υπουργού παιδείας της επερχόμενης κυβέρνησης Τραμπ. Η δισεκατομμυριούχος Μπέτσι Ντέβος, η οποία έχει επιλεγεί απ’ τον Ντόναλντ Τραμπ για το Υπουργείο Παιδείας, παρουσιάστηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στη Γερουσία για την επίσημη ακρόαση της.

Μεταξύ άλλων, η συντηρητική, πάμπλουτη δωρήτρια των Ρεπουμπλικανών από το Μίσιγκαν υπογράμμισε όπως τονίζει το luben.tv, πως οι τοπικές αρχές είναι εκείνες που θα πρέπει να αποφασίσουν αν τα όπλα θα πρέπει να αποκλείονται ή όχι από τα αμερικανικά σχολεία. Συγκεκριμένα, κατά την ακρόαση, απαντώντας σε διευκρινιστικές ερωτήσεις του Δημοκρατικού γερουσιαστή Κρις Μέρφι, η Ντέβος ανέφερε πως σε μερικές περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει πρόχειρο ένα όπλο στα σχολεία, γιατί υπάρχει ένα σχολείο στο Γουαηόμινγκ που βρίσκεται κοντά σε περιοχή με αρκούδες.

Το #potentialgrizzlies έγινε χασταγκ στο τουήτερ και αρκετοί Αμερικάνοι γονείς παρακολουθούν τις εξελίξεις με τρόμο και αγωνία.

Μάλιστα η μέλλουσα υπουργός ερωτήθηκε εάν θα υποστήριζε πιθανή πρόταση του Τραμπ όπου θα προωθούσε τα όπλα στα σχολεία, όπου η Ντέβος απάντησε “θα υποστηρίξω αυτό που επιθυμεί ο πρόεδρος”.

Από την άλλη, οι εκπαιδευτικοί από το Γουαηόμινγκ απαντούν σύμφωνα με το rawstory.com, ότι για να αποφευχθούν οι αρκούδες δεν χρειάζονται όπλα, αλλά ένας απλός φράχτης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …