Υπό το μηδέν η αγορά κατοικίας

Τον τίτλο της δεύτερης χειρότερης αγοράς κατοικίας στην Ε.Ε., μετά την Κύπρο, καταλαμβάνει η Ελλάδα, έπειτα από τη δημοσίευση και των στοιχείων της Eurostat για την πορεία των τιμών πώλησης κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2016. Οι μόνες χώρες όπου οι τιμές εξακολουθούν να υποχωρούν σε ετήσια βάση, είναι η Ιταλία με 0,9%, η Κύπρος με 3,3% και η Ελλάδα, όπου με βάση τα στοιχεία της ΤτΕ, η πτώση του τρίτου τριμήνου άγγιξε το 1,5% σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Στον αντίποδα, στην υπόλοιπη Ευρώπη, η αγορά κατοικίας έχει εισέλθει σε τροχιά ανάκαμψης, καθώς οι τιμές κατέγραψαν ετήσια άνοδο της τάξεως του 4,3%. Η εισηγμένη εταιρεία «Profile Software» ανακοίνωσε χθες τη συμμετοχή και ενεργή υποστήριξή της στις εργασίες του συνεδρίου Middle East Wealth Management, που διοργανώνεται από τη Hubbis και το οποίο πραγματοποιείται στις 24 Ιανουαρίου του 2017 στο Ritz Carlton, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Τα στελέχη της εταιρείας θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες του συνεδρίου τις πελατοκεντρικές και καινοτόμες πλατφόρμες που απευθύνονται στον τομέα διαχείρισης επενδύσεων. Η Profile συμμετέχει ενεργά σε εξειδικευμένα συνέδρια που αφορούν τον κλάδο της διαχείρισης επενδύσεων, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την τοπική της παρουσία στις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο της ελληνικής επιχείρησης για να γνωρίσουν από κοντά τις νέες προηγμένες πλατφόρμες που αναπτύσσει η εταιρεία, οι οποίες προσφέρουν άμεση και αξιόπιστη απόδοση, ενώ παράλληλα συμπληρώνει το kathimerini.gr, ενισχύουν την εξυπηρέτηση πελατών και ενδυναμώνουν την επιχειρηματική ευελιξία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προϋπολογισμός 2024: Ποιές είναι οι κύριες πηγές για την αύξηση των εσόδων

Οι θετικές εξελίξεις αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023, που διαμορφώθηκε στο 1,9% του …