ΜΚΟ ζητά άτομα για μερική απασχόληση

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των προσφύγων, υλοποιεί µία σειρά εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά προσφύγων στην Αττική, όπως εκµάθηση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας, ενισχυτική διδασκαλία, ενίσχυση των κοινωνικών δεξιοτήτων, αθλητικές δραστηριότητες, δηµιουργικό παιχνίδι, καλλιτεχνικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες, στοχεύοντας στην προσαρµογή τους στο ελληνικό περιβάλλον, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο υλοποίησης εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά προσφύγων στην Αττική, προκηρύσσει θέσεις Παιδαγωγών ΠΕ µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου µερικής απασχόλησης..

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Διοίκηση της αµκε Αποστολή καλεί τους υποψήφιους να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σηµείωµα για θέσεις Παιδαγωγών ΠΕ µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου µερικής απασχόλησης.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια: Παιδαγωγός

 1. Επίπεδο Εκπαίδευσης:

Απόφοιτος Παιδαγωγικού Τµήµατος Δηµοτικής Εκπαίδευσης

 1. Προϋπηρεσία:

Θα συνεκτιµηθεί προϋπηρεσία στην άσκηση της συγκεκριµένης ειδικότητας ειδικά στην οµάδα στόχου (βλ. πρόσφυγες)

1. Συστατικές Επιστολές:

Θα συνεκτιµηθούν συστατικές επιστολές από προηγούµενους εργοδότες

 1. Γνώση Η/Υ

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Την Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους – µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφόσον ο υποψήφιος έχει ιθαγένεια κράτους – µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να απαραίτητα να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα στο επίπεδο που προσδιορίζεται και διαπιστώνεται σύµφωνα µε την παρ. 4 του άρθρου 28 του Π.Δ. 50/2001 9ΦΕΚ Α 39), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει κάθε φορά.

 Εκπληρώσει (αφορά τους άνδρες) τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχει απαλλαγεί νόµιµα από αυτές, ή εφόσον έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης, να έχουν εκπληρώσει, σύµφωνα µε τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νοµοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.

ΕΓΓΡΑΦΑ

 1. Συνοδευτικό σηµείωµα στο οποίο να επισηµαίνεται επακριβώς η αιτούµενη θέση και κωδικός προσφερόµενης θέσης
 1. Βιογραφικό σηµείωµα µε πλήρη στοιχεία ταυτότητας/διαβατηρίου, διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνα επικοινωνίας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

 1. Την 26η Ιανουαρίου 2017, θα ανοίξουν οι φάκελοι των υποψηφίων.
 2. Θα ακολουθήσει η διαδικασία των συνεντεύξεων, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην διαδικασία επιλογής προσωπικού της αµκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αναρτηµένη στην ιστοσελίδα του φορέα www.mkoapostoli.gr , και
 1. Μετά την διαδικασία επιλογής θα ειδοποιηθεί ο/η επιτυχών υποψήφιος/α προφορικά ή µε επιστολή.

Επιµέρους δικαιολογητικά θα υποβληθούν όταν ζητηθούν από την αµκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σηµειώµατα µέχρι τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την 25η Ιανουαρίου

 1. Η αποστολή βιογραφικών, µαζί µε το συνοδευτικό σηµείωµα, θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση n.katsiaras@mkoapostoli.gr µε την ένδειξη Για τη θέση Παιδαγωγού για παιδιά προσφύγων στην Αττική.

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

1.Εκπαιδευτικές δραστηριότητες (µαθήµατα ελληνικών, αθλητικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θέατρο και χορός, περιβαλλοντικές δραστηριότητες, δηµιουργικό παιχνίδι).

 1. Απασχολεί τα παιδιά σύµφωνα µε το ηµερήσιο πρόγραµµα απασχόλησης.
 1. Εισηγείται τις ανάγκες εφοδιασµού για την εφαρµογή του προγράµµατος µε είδη (γραφική ύλη, εκπαιδευτικό υλικό, παιχνίδια, υλικά δηµιουργικής απασχόλησης κλπ.).
 1. Τηρεί βιβλίο παρουσίας παιδιών και ενηµερώνει τους ατοµικούς τους φακέλους.
 1. Λόγω της άµεσης επαφής τους µε τα παιδιά προσφέρει σε αυτά µε υποµονή και στοργή όλες τις δυνατότητες για να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους, επιδιώκοντας συνεχώς να δηµιουργήσουν σε αυτά ικανότητα συγκέντρωσης, αυτενέργειας, εµπιστοσύνη στον εαυτό τους και στις προσωπικές τους δυνατότητες.
 1. Σύνταξη µηνιαίων και τελικής έκθεσης πεπραγµένων.

Αποστολή βιογραφικών έως 25 Ιανουαρίου 2017

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Νικόλαος Κατσιάρας: 213 018 4441

Αποστολή βιογραφικών: n.katsiaras@mkoapostoli.gr με την ένδειξη "Για τη θέση Παιδαγωγού για παιδιά προσφύγων στην Αττική".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μετά τον υποψήφιο που χαρίζει καφέ, αντίπαλος αφήνει γαρίφαλα στις πόρτες - Ντέρμπι για τον Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Στο 43,5% ο Ιμάμογλου - Στο 40,2 ο αντίπαλός του, Μουράτ Κουρούμ. Μετά τον φάκελο …