Και για εργασία στο 10% των δικαιούχων ΚΕΑ, δεσμεύεται η Φωτίου

Το 10% των ανέργων δικαιούχων του ΚΕΑ να βρουν δουλειά μέσα σε ένα έτος, από προγράμματα του ΟΑΕΔ και άλλες δράσεις του υπουργείου Εργασίας, αυτό εξήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την κ. Φωτίου το πλαίσιο για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης περιλαμβάνει το επιδοματικό αλλά και την παροχή υπηρεσιών υγείας και φαρμακευτικής κάλυψης.

Υποστήριξε τέλος οπως έχει μειωθεί η ανεργία από 27% σε 22%, διευκρινίζοντας ότι, παρά τη μείωση, δεν πανηγυρίζει η κυβέρνηση. Συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση είναι εναντίον των ελαστικών μορφών απασχόλησης, υπογραμμίζοντας πως η υπουργός Εργασίας δίνει τη μάχη για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, οι οποίες εξασφαλίζουν βιώσιμες θέσεις εργασίας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει την πόρτα εξόδου στη ΝΔ

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κλείσει τον κύκλο του, γιορτάζει τα 50 του χρόνια ενωμένο, ανέφερε …