Δικαστική διαμάχη Σωματείου Χειριστών Πάτρας με LIDL

Μία σημαντική δικαστική διαφορά με την εργοδότρια εταιρεία lidl, εκδικάζεται σήμερα όπως ενημερώνει τα μέλη του το Σωματείο Χειριστών Πάτρας.

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τον Πρόεδρο του σωματείου μας Βασίλη Νικολακόπουλο και εργαζόμενο της εταιρείας lidl αποθήκη ΒΙΠΕ Πάτρας.
Σχετικά με την αδειοδότηση χειριστών στην Περιφέρεια Πάτρας για την εξεταστική επιτροπή στην οποία παρευρίσκεται ο πρόεδρος στην περιφέρεια 2 φορές τον μήνα. Με απόφαση κυβερνήσεως το 2012 ΦΕΚ 260 -14 ΟΔΔ ΠΕ Δ.ΕΛΛΑΔΑΣ Τακτικά Μέλη Νικολακόπουλος Βασίλειος του Θεοδώρου με ΑΔΤ: εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Χειριστών Μηχανοδηγών και Γεωτρυπανιστών Ελλάδος (Αρ. Πρωτ. 890/11−09−2013) Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Πάτρα, 2 Απριλίου 2014. Η Εταιρεία LIDL ενώ επιτρέπει να παρευρίσκεται στην επιτροπή ο πρόεδρος του σωματείου μας βάσει του ΦΕΚ και ενώ του πλήρωνε την απουσία του και του έβαζε το ένσημο του βάσει της ΣΣΕ 2010 15.9.2010 Εθνική Ομοιοεπαγγελματική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
8.Ειδική Άδεια.
Στον Πρόεδρο και τον Γεν.Γραμματέα των Πρωτοβάθμιων Ομοιοεπαγγελματικών Σωματείων Χειριστών και Βοηθών Μηχανημάτων Έργων, που ανήκουν στην δύναμη της Ομοσπονδίας Χειριστών Μηχανοδηγών και Γεωτρυπανιστών Ελλάδος, χορηγείται Άδεια το πολύ (2) ημερών τoν μήνα με αποδοχές κάθε φορά που θα συμμετέχουν αποδεδειγμένα στις εξεταστικές Επιτροπές των Νομαρχιών για την έκδοση Αδειών Χειριστών.
Και ενώ συνεχίζει να ακολουθεί την σύμβαση των χειριστών του 2010 σταμάτησε να την αναγνωρίζει και να δίνει άνευ αποδοχών και ΕΝΣΗΜΟΥ την ειδική άδεια.
Συνάδελφοι δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια κεκτημένα μας και Σας ενημερώνουμε Συνάδελφοι ότι στις Θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις θα παρευρίσκεται το Κλαδικό Σωματείο Χειριστών Πάτρας. Ο πρόεδρος του Σωματείου μας Β.Νικολακόπουλος για να στηρίξει τους νέους συναδέλφους μας στην δοκιμασία τους.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Να σταθούμε αντάξιοι στην ιστορία του Μπελογιάννη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ περιόδευσε στον Πύργο Ηλείας «Έχουμε την ευθύνη κι εμείς να …