Ημερομηνία έναρξης αιτήσεων 440 μόνιμων προσλήψεων

Ηλεκτρινικά θα δέχεται αιτήσεις το ΑΣΕΠ για την πλήρωση 404 θέσεων Τακτικού Προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του κλάδου ΠΕ Γραμματέων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια & Διακαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

Οι Γραμματείς των δικαστηρίων μετέχουν στις συνεδριάσεις των δικαστηρίων και συντάσσουν τα πρακτικά, τις εκθέσεις, τις πράξεις και τα άλλα έγγραφα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την πιστοποίηση των δικαστι- κών ενεργειών.

Εκδίδουν τα απόγραφα και αντίγραφα, τα πιστοποιητικά και αποσπάσματα, τηρούν και ενημερώ- νουν τα βιβλία και φυλάσσουν το αρχείο και τα άλλα αντικείμενα των δικαστηρίων ή των εισαγγελιών.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 24 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

  • Α.Σ.Ε.Π.
    Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2017
    Τ.Θ. 14308
    Αθήνα Τ.Κ. 11510

και η προθεσμία αποστολής τους λήγει με την πάροδο της 1ης  Μαρτίου 2017, ημέρας Τετάρτης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσελίκ: Τα προβλήματα με την Ελλάδα συνεχίζονται, αλλά υπάρχει συνεργασία

«Στο πλαίσιο της τουρκο-ελληνικής συνεργασίας, έχει επιτευχθεί μια σημαντική πρόοδος με την κατάθεση από κοινού …