Παράταση λόγω ΑΣΕΠ στις αιτήσεις μόνιμων θέσεων

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για απασχόληση σε όλους τους δήμους, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα αφορά σε 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ άνεργοι, ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να υποβάλουν- αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο- τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, μέχρι την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12 μ.μ.

Εντωμεταξύ, την Παρασκευή θεωρείται σίγουρο ότι θα ανακοινωθεί και η παράταση για την Προκήρυξη7Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 1.666 μόνιμες θέσεις στην Υγεία (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά, στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, μετά από τις παρατάσεις σε 5Κ και 6Κ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε απελπιστική κατάσταση οι παραγωγοί ντομάτας – Τεράστιες ποσότητες καταλήγουν στα σκουπίδια

Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί ντομάτας στην Ελλάδα, καθώς τεράστιες ποσότητες το τελευταίο διάστημα πάνε …