Θέσεις εργασίας εκπαιδευτών µε ωριαία αντιµισθία

Προκηρύσσεται η πρόσληψη εκπαιδευτών µε ωριαία αντιµισθία στο Πειραµατικό Ινστιτούτο Επαγγελµατικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) της Σιβιτανιδείου Σχολής, που ιδρύθηκε πρόσφατα (ΦΕΚ 2628/τ.Β΄/24-8-2016). Η προκήρυξη γίνεται για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του εαρινού εξαµήνου του έτους κατάρτισης 2016 – 2017, που αρχίζει την 16-02-2017 και τελειώνει στις 30-06-2017.

Οι υποψήφιοι, που θα προσληφθούν, ως ωροµίσθιοι θα καλύψουν διδακτικές ανάγκες των παρακάτω µαθηµάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και µικτών) των συγκεκριµένων (πιλοτικών) ειδικοτήτων, που θα λειτουργήσουν στο Πειραµατικό Ι.Ε.Κ. Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο δύναται να τροποποιεί τις ειδικότητες του ως άνω ΙΕΚ, καθώς και να αποφασίζει για τα ειδικότερα θέµατα, που σχετίζονται µε τη λειτουργία και τη ∆ιεύθυνσή του.

∆ικαίωµα υποβολής σχετικής αίτησης έχουν όλοι οι ιδιώτες, καθώς και οι απασχολούµενοι µε οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο δηµόσιο ή ιδιωτικό τοµέα, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 4186/2013 και µε την προϋπόθεση να κατέχουν:

Α) Πτυχίο ή δίπλωµα σχολών ή τµηµάτων τριτ/θµιας εκπαίδευσης ή ΑΣΕΤΕΜ – ΣΕΛΕΤΕ της ηµεδαπής ή ισότιµο της αλλοδαπής,

Β) ∆ίπλωµα ΙΕΚ µε πτυχίο πιστοποίησης.

Γ) Πτυχίο ενιαίου πολυκλαδικού λυκείου, τεχνικού επαγγελµατικού λυκείου (Τ.Ε.Λ.) ή τεχνικής επαγγελµατικής σχολής (Τ.Ε.Σ.) ή τεχνικού επαγγελµατικού εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) ή επαγγελµατικού λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή επαγγελµατικής σχολής (ΕΠΑ.Σ.) ή ισότιµο της ηµεδαπής ή ισότιµο της αλλοδαπής, ∆) Εµπειροτεχνίτες και επαγγελµατίες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσελίκ: Τα προβλήματα με την Ελλάδα συνεχίζονται, αλλά υπάρχει συνεργασία

«Στο πλαίσιο της τουρκο-ελληνικής συνεργασίας, έχει επιτευχθεί μια σημαντική πρόοδος με την κατάθεση από κοινού …