1η Φεβρουαρίου στην Ολομέλεια το Πόρισμα των δανείων

Την επόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η συζήτηση επί τους Πορίσματος της Εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων και ΜΜΕ. Στη συζήτηση, στην οποία αναμένεται να τοποθετούν οι πολιτικοί αρχηγοί, οι τόνοι θα είναι ιδιαίτερα αυξημένοι, αφού οι παρατάξεις δεν κατέληξαν σε κοινή γραμμή!

Μάλιστα στην ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων τονίζει πως:

"Η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των τραπεζών προς κόμματα και μέσα ενημέρωσης, δεν έγινε για τα μάτια του κόσμου. Η εξεταστική επιτροπή που ολοκλήρωσε το έργο της, δεν ήταν σαν αυτές που συγκροτούσε στο παρελθόν η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, καθώς έγιναν επιτέλους έλεγχοι, συντάχθηκαν πορίσματα από τις τράπεζες και την Τράπεζα της Ελλάδος" και προέκυψαν στοιχεία που αποτελούν συν τοις άλλοις ισχυρές ενδείξεις τέλεσης ποινικών αδικημάτων".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση για λογαριασμό του ΣΚΑΪ καταγράφει την άποψη …